Tyck till!

Här kan du lämna dina synpunkter på Lokus.se
Vi läser allt som skrivs. Tack för att du bidrar!

(Obs! Gäller det support så finner ni kontaktinformation under kundservice)

Skicka
Lämna förslag
Gå tillbaka till startsidanGå till hemsidan för Värmlandsfyndet, Dalslandsfyndet, Skaraborgsfyndet
 
DINA ANNONSER

Bokmärkta annonser

ÖVRIGT
Visa tipsruta

Gymnasielärare

14 Sep 00:00
logo

Kategori:

 Jobb

Befattning:

 Gymnasielärare

Bransch:

 Utbildning

Yrke:

 Övrigt

Län:

 Västra Götaland

Kommun:

 Borås
Gymnasielärare

Gymnasielärare i samhällskunskap och historia


till Bäckängsgymnasiet. Sista ansökningsdag: 2017-09-27. (Ref nr 2523:2017:20)


Arbetsplats: Bäckängsgymnasiet är en unik gymnasieskola med ett spännande programutbud, kvalificerad och inspirerande personal och en varm och social kultur. Hos oss får motiverade elever goda möjligheter att utveckla både sig själva och andra, och kunskapen de förvärvar befäster över lång tid. Sammanlagt är vi ca 1400 elever och 140 vuxna, alla med en stark känsla för vår skola. Vi är organiserade dels i pedagogiska tvärvetenskapliga arbetslag, dels i sektorsvisa ämnesgrupper. Skolan ligger centralt i Borås och har fina lokaler.


Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2018-01-08.


Arbetsuppgifter: Undervisning i samhällskunskap och historia, samt sedvanliga läraruppgifter. Du kommer att ingå i ett arbetslag, samt i ämneslag där du självständigt och tillsammans med dina kollegor systematiskt planerar, genomför, följer upp och analyserar undervisningen. Du förstår vikten av att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov.


Kvalifikationer: Lärarexamen och lärarlegitimation för gymnasieskolan i ämnena samhällskunskap och historia. Du ser möjligheter, är kreativ och du vill tillföra din kompetens för elevernas och skolans utveckling. Du bör kunna skapa förtroendefulla relationer, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med såväl ämneskollegor som övriga funktioner på skolan.


Upplysningar lämnas av rektor Ann-Marie Ahlin, tfn 033-35 79 60 eller 0768-88 79 60. Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.


Borås Stad erbjuder sina anställda många personalförmåner. Läs mer via länken: boras.se


Välkommen med din ansökan senast 2017-09-27.

033-35 79 60


Intresserad av annonsen?

För annonsörer