Tyck till!

Här kan du lämna dina synpunkter på Lokus.se
Vi läser allt som skrivs. Tack för att du bidrar!

(Obs! Gäller det support så finner ni kontaktinformation under kundservice)

Skicka
Lämna förslag
Gå tillbaka till startsidanGå till hemsidan för Värmlandsfyndet, Dalslandsfyndet, Skaraborgsfyndet
 
DINA ANNONSER

Bokmärkta annonser

ÖVRIGT
Visa tipsruta

Informationssäkerhetsansvarig

14 Sep 00:00
logo

Kategori:

 Jobb

Befattning:

 Informationssäkerhetsansvarig

Bransch:

 Övriga yrken

Yrke:

 Övrigt

Län:

 Västra Götaland

Kommun:

 Borås
Informationssäkerhetsansvarig

till Stadsledningskansliet. Sista ansökningsdag: 2017-10-08. (Ref nr 031:2017:18)


Vi söker Dig som brinner för informationssäkerhet och kan jobba både på strategisk nivå mot kommunledning samt stötta verksamheterna i deras arbete med informationssäkerhet.


Arbetsplats: Stadsledningskansliet, Ekonomistyrning. Avdelningen har en strategisk funktion i Borås Stad för budget och uppföljning, finansfrågor samt IT-frågor. Du kommer att arbeta i ett team med Strategisk IT, som består av två IT-strateger, en IT-arkitekt och en E-strateg.


Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter: Vi erbjuder ett arbete där du kommer att ha det övergripande ansvaret för att utforma och förvalta styrdokument för informationssäkerhet och vara med som kravställare vid anskaffning av nya IT-system. Tillsammans med PUL-ansvarig kommer du att stötta verksamheten i informationssäkerhetsarbetet och ansvara för att Borås Stads anställda får de kunskaper om informationssäkerhet som behövs för deras arbete. Du är primär kontaktperson mot MSB och Datainspektionen samt har en controllerfunktion vad gäller regelefterlevnaden både för intern drift och hos anlitade leverantörer. Rollen innefattar även kontinuerligt uppföljning av utvecklingen inom Informations- och IT-säkerhetsområdet och att medverka i relaterade nätverk.


Kvalifikationer: Vi söker Dig som har:


-relevant högskoleutbildning med inriktning IT, informationssäkerhet eller motsvarande, alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom arbete.


-gedigen arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet och ha arbetat med liknade arbetsuppgifter i en stor organisation eller varit seniorkonsult inom informations- eller IT-säkerhetsområdet.


Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Du kan kommunicera informationssäkerhet på ett sådant sätt att även den oinvigde kan förstå.


Upplysningar om tjänsten lämnas av Ekonomichef Magnus Widén tfn 03335 71 42, IT-strateg Johannes Adolfsson tfn 070455 30 61, IT-arkitekt Jonny Ekström tfn 076888 87 20. Fackliga representanter når du via kommunens växel, tfn 03335 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 2017-10-08.

033357142


Intresserad av annonsen?

För annonsörer