Tyck till!

Här kan du lämna dina synpunkter på Lokus.se
Vi läser allt som skrivs. Tack för att du bidrar!

(Obs! Gäller det support så finner ni kontaktinformation under kundservice)

Skicka
Lämna förslag
Gå tillbaka till startsidanGå till hemsidan för Värmlandsfyndet, Dalslandsfyndet, Skaraborgsfyndet
 
DINA ANNONSER

Bokmärkta annonser

ÖVRIGT
Visa tipsruta

Fordonsmekaniker till Kankbergsgruvan

14 Sep 00:00
logo

Kategori:

 Jobb

Befattning:

 Fordonsmekaniker till Kankbergsgruvan

Bransch:

 Verkstad/Industri

Yrke:

 Övrigt

Län:

 Västerbotten

Kommun:

 Skellefteå
Fordonsmekaniker till KankbergsgruvanBoliden Gruvor söker

Fordonsmekaniker


till Kankbergsgruvan
 
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter
Underhåll och reparationer av hjullastare, lastbilar och gruvmaskiner. Arbetet bedrivs huvudsakligen i verkstaden under jord, men även reparationer ute på brytningsrummen förekommer. Tjänsten bedrivs på K2 skift 7-7 dvs. jobba 7 dagar och ledig 7 dagar, varierat på för- och eftermiddag.


Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha minst gymnasial utbildning med fordonsteknisk inriktning. Erfarenhet från service och underhåll av hjullastare och lastbilar är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Hans Wikman, tfn 0910-70 5724 eller Underhållschef Malin Rosenius, tfn 0910-77 4342.


Facklig information
Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95


Senaste ansökningsdatum är den 10 oktober 2017.

0910-705724


Intresserad av annonsen?

För annonsörer