Tyck till!

Här kan du lämna dina synpunkter på Lokus.se
Vi läser allt som skrivs. Tack för att du bidrar!

(Obs! Gäller det support så finner ni kontaktinformation under kundservice)

Skicka
Lämna förslag
Gå tillbaka till startsidanGå till hemsidan för Värmlandsfyndet, Dalslandsfyndet, Skaraborgsfyndet
 
DINA ANNONSER

Bokmärkta annonser

ÖVRIGT
Visa tipsruta

Beräkningsingenjör

13 Sep 00:00
logo

Kategori:

 Jobb

Befattning:

 Beräkningsingenjör

Bransch:

 Verkstad/Industri

Yrke:

 Övrigt

Län:

 Västerbotten

Kommun:

 Skellefteå
Beräkningsingenjör

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu en driven och strukturerade beräkningsingenjör som vill vara en del i vår framgång.


Arbetsuppgifter
Som beräkningsingenjör kommer du att jobba i utvecklande projekt med mekanisk konstruktion av kuggstångshissar och linhissar. I tjänsten kommer du att jobba med standard-
komponenter, standardprodukter och dess relaterade beräkningsprogram för att säkra utförandet i enlighet med standarder och funktion. Applikationsberäkning för specifika uppställningar är även ett förekommande uppdrag.
Arbetet innehåller även praktiska inslag som provning och utvärdering av komponenter och tekniska lösningar. Resor i tjänsten förekommer.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Maskinteknik alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav. Du bör gärna ha några års erfarenhet av beräkningsarbete inom seriemässiga produkter. Arbetet förutsätter att du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av våra CAD-verktyg/beräkningsprogram Medusa (2D) och Creo (konstruktion/beräkningsmodul) för 3D, Ansys samt Space Claim. Arbetet innehåller även programmering genom Java Script och Visual Basic för framställande av de beräkningsprogram som är kopplade till produkter och godkännanden. Vi kommer även fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, både din samarbetsförmåga och driv att åstadkomma resultat är viktiga egenskaper för oss. Arbetet kräver att du har hög kvalitetsmedvetenhet, att du är flexibel och ser möjligheter i förändringar.


Vill du veta mer
Kontakta avdelningschef Mathias Stenlund för mer information på telefon 070-315 44 50. Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Henrik Lindström, telefon 0910-870 67 och representant för Unionen är Stig Boman, telefon 0910-871 07.
Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.


Ansökan
Ansökan bestående av CV och ett personligt brev skickar du till Anna Eriksson-Ek genom att klicka på "Ansök" nedan. Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2017-09-29. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan!

070-3154450


Intresserad av annonsen?

För annonsörer