Tyck till!

Här kan du lämna dina synpunkter på Lokus.se
Vi läser allt som skrivs. Tack för att du bidrar!

(Obs! Gäller det support så finner ni kontaktinformation under kundservice)

Skicka
Lämna förslag
Gå tillbaka till startsidanGå till hemsidan för Värmlandsfyndet, Dalslandsfyndet, Skaraborgsfyndet
 
DINA ANNONSER

Bokmärkta annonser

ÖVRIGT
Visa tipsruta

Hydrogeolog

14 Sep 00:00
logo

Kategori:

 Jobb

Befattning:

 Hydrogeolog

Bransch:

 Forskning/Vetenskap

Yrke:

 Övrigt

Län:

 Uppsala

Kommun:

 Uppsala
Hydrogeolog

Vi söker nu en medarbetare till ett vikariat som geolog inom enheten Grundvattenövervakning. Enheten ingår i avdelningen Mark och Grundvatten och består av 17 engagerade medarbetare med bred kompetens inom grundvatten och hydrogeologi. Enheten arbetar med att samla in, analysera och sprida grundvatteninformation i syfte att utveckla och stärka kunskapen om grundvatten i Sverige. Arbetet sker ofta i samverkan med andra myndigheter och organisationer.


Arbetsuppgifter I denna roll kommer du att ingå i ett projekt där du kommer att samordna arbetet med att förbättra dagens miljöövervakning av grundvatten genom att inventera och etablera nya provtagningsplatser. Projektet genomförs i samarbete med Havs- och vattenmyndigheten och innebär varierande arbetsuppgifter med en blandning av planering på kontoret, inventering i fält och datahanteringsarbete. Arbetet innebär många externa kontakter med privatpersoner, vattenproducenter och andra centrala myndigheter.


Då vi arbetar tätt tillsammans på enheten kommer även fler arbetsuppgifter rörande grundvattenfrågor att ingå i tjänsten.


Kompetens Vi söker dig som har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning mot hydrogeologi eller motsvarande relevant utbildning Du ska ha erfarenhet av och goda kunskaper i GIS och Excel. Det är en fördel om du har erfarenhet av fältarbete. Det är meriterande med erfarenhet av projektledning och arbetslivserfarenhet från ämnesområdet.


Du ska ha lätt för att uttrycka dig i skrift och ha ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Andra egenskaper som värdesätts är ansvarstagande, målmedvetenhet och förmåga till att arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Då resor ingår i arbetsuppgifterna krävs att du har B-körkort.

018-17 90 45


Intresserad av annonsen?

För annonsörer